Névnap :)

Néha rácsodálkozom arra, milyen szerencsés ember vagyok. Sok kedves embert mondhatok a barátomnak, rokonomnak, vagy valamilyen úton-módon szerettemnek.
Szóval most gusztustalan módon dicsekedni fogok, hogy milyen kedves ajándékokat kaptam tőlük, mert hihetetlenül örültem nekik és végül is ez az én blogom, szóval itt lehetek elfogult, fantasztikus személyiségem varázsával :) (aki ismer az tudja, hogy az egóm túlkompenzál, de ez ugye írásban simán csak beképzeltnek tűnik) :D
Szóval köszi mindenkinek és még néhány számomra igen értékes ajándék képe nem került ide, de azt is pótlom a héten.
Gondolok itt az elpusztíthatatlan virágra (Gyöngyi, mert a másik ugye túl drága ahhoz, hogy kinyírjam) és a legjobb blogmárkajelzéses tárolóra, ami a szuper kreatív kisebbik Keresztes leányzó keze munkája.
A medál kedvenc szüleimtől van. A szupi szívecskés üvegben pedig Kati kapucsínója rejlik.




A csoki plusz a hihetetlenül finom tea, pedig Adrienn ajándéka, akit már nagyon nagyon rég nem láttam és az volt a legjobb névnapi ajándéka, hogy végre találkoztunk. :)

Megjegyzések

  1. Juhúúúú, de cuki vagy, hogy betetted ide az ajándékomat! Az a lánc füli szett is nagyon-nagyon szép, azt tesód csinálta? Remélem fini a kapucsínó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon fincsi a kapucsínó :) nem a láncot anyáéktól kaptam, a tesóm ajándékáról még nincs kép, de nagyon jó lett az is majd megmutatom :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések